23.5.06

* NIEUWS VAN 23-05-2006

- NIEUWE DICHTBUNDEL VAN ONZE MEDEWERKSTER JENNY DEJAGER





Het doet ons dichtershart intens plezier dat onze getalenteerde medewerkster Jenny Dejager binnenkort het illustere plan koestert om een nieuwe bundel te lanceren. Naar we met verrassing vernemen haar vierde al. Hieronder een AANKONDIGING voor de belangstellenden die, gezien de mooie prestaties die Jenny reeds heeft laten zien in ons eigen E-Zine, zeker behoorlijk talrijk zullen(of zouden moeten) zijn. Over de bundel zelf hoort u wellicht nog wel van ons op de site van 't (muzen-)Koeriertje in een later stadium na het verschijnen ervan:



Jenny Dejager
nodigt u graag uit op de voorstelling van haar gedichtenbundel,
‘ Naast de Liefde ‘..


Deze voorstelling zal plaatsvinden op vrijdag 16 juni 2006 om 19.30 uur in het Ontmoetingscentrum Dorpplaats 7 te Reninge.(Lo-Reninge).

Moderator : Frank De Poortere
Toespraak door de burgemeester : Lode Morlion
Voordracht uit de bundel : Jenny Dejager
Gelegenheid tot aankoop van de bundel en aansluitend : receptie

De bundel kan bekomen worden de avond zelf of door overschrijving van 8,00 euro ( plus 2,00 euro verzendingskosten) op de bankrekening (nummer aan te vragen) van Jenny Dejager Oostpoeselstraat 8,8647 Lo-Reninge.

Om organisatorische redenen wordt gevraagd een seintje te geven, indien u naar de voorstelling komt. Tel 051/54.62.15 of
Jenny.dejager@skynet.be


"Ik zou een zwarte hengst
kunnen zijn, dravend
door het gele zand
van mijn schitterend verdriet..."

- NIEUWE BIJDRAGEN IN 't (MUZEN-)KOERIERTJE DIGITAAL
In ons nationaal E-Zine werden deze maand nieuwe gedichten geplaatst van respectievelijk: Luc. C. Martens ( Bezoek aan de koningin van Sipo), Edwin van Rossen ( Tussen kaders), en Nell Nijssen (Duivels drek)

- NIEUWE BIJDRAGEN IN HET OOG VAN DE ROOS
In ons internationaal E-Zine plaatsen we ditmaal het proza in de kijker van de Amerikaanse dichter en prozaïst STEVE FELLNER. Henri Thijs vertaalde drie puike verhalen van deze rasechte verteller, verhalen die beantwoorden aan de kenmerken die wij als organisatie zo zeer ter harte nemen en die langzamerhand bij ons lezend(surfend) publiek al wel bekend zijn: pure eenvoud, degelijke psychologische onderbouw, vlotte leesstijl, poëtische verwoording. Zeker het lezen waard door te surfen naar de site of voor rechtstreekse toegang klik hier.
***